PrivaZorg Tilburg Breda 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Voor verwijzers

Wilt u iemand doorverwijzen voor thuiszorg in de vorm van verpleging, verzorging, begeleiding of huishoudelijke hulp? Dan kunt u direct met ons overleggen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via het nummer 033 – 744 09 99. U krijgt snel antwoord op het kunnen aannemen van uw zorgvraag. We zijn goed op de hoogte waar het gaat om Zvw, Wmo, Wlz en PGBB geïndiceerde zorg.

PrivaZorg is al 20 jaar een stabiele thuiszorgorganisatie. Wij bieden zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Dat doen we persoonlijk, deskundig en met respect. We werken met kleine vaste teams van zelfstandig zorgverleners. Uw cliënt krijgt vaste zorgverleners waarbij het tijdstip van zorg in overleg vastgesteld wordt. Ze hoeven dus niet steeds af te wachten wie er komt en wanneer.

  • Wij kennen onze zorgverleners persoonlijk en hanteren korte communicatielijnen.
  • PrivaZorg ondersteunt en sluit aan op het netwerk van de cliënt.
  • Alle zelfstandig zorgverleners voldoen aan de wettelijke eisen, zijn deskundig en werken continue aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering.

Diensten
Wij bieden alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke hulp tot palliatieve zorg.

  • Huishoudelijke hulp
  • Begeleiding
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Palliatieve zorg
  • Nachtzorg

Aanvraag, indicatie en uitvoering onder 1 dak
Wij hebben contracten met zorgverzekeraars en gemeenten. We begeleiden en ondersteunen de cliënt in het traject van zorgaanvraag, indiceren tot en met uitvoering. We kunnen ook zorg leveren aan cliënten met een PGB.

Cliënten waarderen de thuiszorg
van PrivaZorg met een:

Contact

Bel met Paula Maat, zorgcoördinator voor PrivaZorg Tilburg Breda bereikbaar via het centrale nummer 033 – 7440999 om uw zorgvraag direct te bespreken. Mailen kan natuurlijk ook naar:  info@www.privazorgtilburgbreda.com.

PrivaZorg Tilburg Breda

PrivaZorg Tilburg Breda is onderdeel van PrivaZorg Nederland BV.
PrivaZorg levert zorg via regionale steunpunten verspreid in Nederland, zie hiervoor het overzicht op www.privazorg.nl/over-privazorg/steunpunten. Wij helpen u graag aan de juiste contactgegevens, wanneer u op zoek bent naar een zorg in een ander verzorgingsgebied.