PrivaZorg Tilburg Breda 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Voorstellen team

De kern van het team in Tilburg Breda e.o. wordt gevormd door zorgcoördinator Paula Maat. Paula is geboren en getogen in Breda en heeft na haar studie Gezondheidstechnologie besloten haar hart te volgen in een functie die direct betrokken is bij zorg en cliënt. Sinds februari 2017 is zij actief bij PrivaZorg, na een inwerkperiode vanuit Amersfoort, waarin ze veel zorgvragen heeft mogen vervullen en snel haar plek wist te vinden in het netwerk van zorgverleners, bouwt ze nu aan een compleet nieuwe zorgteams in Breda en Tilburg.

Op woensdag en vrijdag is ze afwezig, dan staan haar collega’s van PrivaZorg Nederland BV. u graag te woord. Voor een persoonlijke ontmoeting in Breda, Tilburg e.o. vragen we u een afspraak te maken met Paula.

U bent van welkom bij PrivaZorg Tilburg Breda e.o., we helpen u graag.

Over Paula

Mijn naam is Paula Maat en ik ben zorgcoördinator voor de regio Breda-Tilburg. Eind 2016 heb ik de opleiding Gezondheidszorgtechnologie afgerond, waar ik veel heb geleerd over het gebruik van technieken en hulpmiddelen in de zorg.
Ik vind het mooi om te zien hoe wij als Privazorg zorg kunnen bieden aan cliënten in de thuissituatie waarbij zelfredzaamheid een belangrijke rol speelt. Het is fijn om cliënten de aandacht te kunnen geven die nodig is in samenwerking met ons professionele ZZP’ers.

Naast mijn werk als zorgcoördinator ben ik de trotse moeder van twee kindjes. Samen met mijn gezin woon ik in het de Brabantse stad Breda. Mijn hobby’s zijn hardlopen en gezellig samenzijn met vrienden en familie.